Moonlight ray

A moonlight ray on gypsy road
Slowly sliding near flow -
Like a mistery of God -
Like a spark in eye of crow.

Like a losk of diamond ring -
Like a shadow of a string
On the tree, which was cut down
Near gates of stranger town.

This unlucky moonlight ray -
Why illuminate my way?


Рецензии