Снег

Снег пухнаты, снег дрыготкі
Падае на плечы,
Не, не пайдзе ў гэты вечар
Маладзіца на сустрэчу...
Успамін бярэ за душу,
Снегам зашпуляе,
Той зімы любоў былая,
З ветрам адлятае.
Памятае вочы ў начным святле,
Што так захаплялі...
Памятае рукі далікатныя,
Што так абдымалі...
І калі шпацыравалі ў парку,
Падаў белы снег,
І калі халоднымі адзін аднаму сталі,
Біў, як канчуком не вецер, ураган...
Не, не пайдзе на сустрэчу,
Юная маладзіца,
Калі на сэрца снег і вецер,
У яе ёсць на то свае чыннікі.
 25.01.07


Рецензии