това е авторската констатация

тиверий би го удушил със удоволствие
защото е машина за убиване
пилат не би усетил нищо леко уригвайки се
защото лекарят...
лекувал в капернаум...
но господ спря всичко това

господ пое греха

а авторът
връх плочник в полумрак припадайки на длан
изпита смъртна болка чувайки
въ себе си глас чер
нищо ти няма стани и продължавай

не знаейки че този глас...


Рецензии