Час, нажаль, дуже швидко...

Час, нажаль, дуже швидко спливає,
Непідвладна його течія,
Тільки пам’ять цього не сприймає,
І душа молодіє твоя.

Серце в грудях напружено б’ється,
Чує біль, скриті сльози буття,
Твої друзі зосталися в серці,
Твої діти – надія життя.

Що політик не в змозі сказати,
Те поет поєднає в рядки,
Будуть піснею думи сягати
В потаємні куточки душі.

Час, нажаль, дуже швидко спливає,
Непідвладна його течія,
Тільки пам’ять цього не сприймає,
І душа
молодіє
твоя...


Рецензии