Кра ну роздирають на шматки...

Країну роздирають на шматки...
Мою кохану, рідну Україну!
У Сходу й Заходу завжди різні смаки,
Але ж до чого знову Батьківщина?!

Ми бачимо політиків сліпих,
Ми чуємо слова їхні брехливі,
Які зомбують нерозумних і глухих,
До болю й сліз що стали нечутливі.

Що станеться з тобою, Україно?
Тобі спокою знову не дають!
Тебе на показ виставляють, Батьківщино!
З аукціону знову продають.

Побачте ж люди, ми в багні по вуха!
Ми будем по коліно у крові!
В майбутньому чекає лиш розруха!
Почуйте стогін матінки-землі!

2007 р.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.