Ти Ви
О. С. Пушкін
Порожнє ви сердечним ти
Вона, обмовившись, змінила
І всі щасливі мрії ті
В душі закоханій збудила.
Я перед нею задумливо стою,
Звести очей із неї сил не маю;
Які ви милі! - їй я говорю
І думаю: Як тебе кохаю!
Свидетельство о публикации №107042301878