Я вас любив...
Я вас любив, моя любов, можливо,
В душі іще не згасла до кінця
Та хай для вас не буде це важливо,
Я опечалити не хочу вас ніяк.
Я вас любив, таємно, без надії,
Все в скромності я ревнощі ховав,
Я вас любив душею дуже ніжно,
Як дай вам Боже, щоб інший так кохав!
Свидетельство о публикации №107042301807