Я дихаю!!!
Я хочу пройти все з нуля.
Ти не думай, я вмію
Боротись за все до кінця
Не буду боротись за сонце,
Воно не для мене, для всіх,
Не буду боротись за зорі, -
вони лиш для ночі і снів.
Напевне подумав за тебе
Побориться Віра моя?
Моє життя лиш для мене
І щастя для мене - це я!
Я хочу спитати у сонця:
Де промені зранку діва?
Та сонце загорде спуститись
До мого сумного лиця
Ти думаєш, щастя для тебе,
Ти думаєш, я є твоя?
Та скажу я чесно, по-правді,
Я дихаю, значить жива!
Свидетельство о публикации №107042301566