Каханне

Надеюсь даже рускоязычным читателям будет понятно :))

Кожны миг за дзень, кожны дзень як миг
Я такога не параю
Мусиць я цябе, мусиць я цябе
Мусиць я цябе кахаю

Ты мне усе аддаш, ты мне усе аддаш
Усе што пажадаю
Мушу для цябе, Мушу для цябе
Адчыниць вароты раю

Ты мне як заужды, ты мне як заужды
И усне не даешь пакою
Душу для цябе, Душу для цябе
Усе нияк не ускрою


Здолеем ли мы, здолем ли мы
Быць заужды на пику
Гора ци судзьба, гора ци судзьба
Дзе знайсци адлику


Рецензии