Украiно - моя рiдна земля!
Я тебе усім серцем кохаю!
Всі твої нескінченні поля,
Тихий шелест зеленого гаю!
Я пишаюсь твоїми синами,
Які душу віддали за волю,
Що під час тих репресій страждали,
Не здавались ніколи без бою!
Я люблю все у цій країні:
Мову, звичаї, наш характер,
Цю природу, прекрасні ниви,
Навіть наш хетезевський трактор.
Знайте люди - ми всі патріоти
І народ наш завжди єдиний!
Не дамо ж їм нас розколоти,
Жити треба в злагоді і в мирі!
Свидетельство о публикации №107042102555
Александр Канторович 08.05.2008 21:44 Заявить о нарушении