дивно бо спонтанне... укр. яз
не гідна, чи пуста, чи нижче за вірші?)
Прозорість теплих днів. Закінчились морози.
Знімай із себе все, так ближче до душі.
Оголене пруття твоїх чарівних зраджень
Штрикає у висок, а я собі живу.
І очі вірять в те, що ти такий досяжний,
що нині ти для всіх... Розбавимо нудьгу
іще одним світанком. Так гучно і незграбно
Летить додолу день, іще один, не наш...
Хтось проситься ввійти у сни твої, нахабно.
І труситься замок, й здається арбітраж,
Присуджує тобі мільйони поцілунків
І тисячі думок про когось, а проте...
Якийсь бездомний пес шукає порятунку
І скиглить уночі. Та то таки пусте.
То звісно не про нас, чужа нещира пісня.
А нам вже час кудись... Не дійсні паспорти,
Закінчилась посадка, страховки всі не дійсні
візьми квиток до пекла - до раю не ввійти.
Та цей останній крок до сходинок в багаття
Хотілося б разом... За руки і - мерщій.
І потім без страху. Зніми із мене плаття,
Знімай із мене все - так ближче до душі...
Свидетельство о публикации №107042000012
Не зрозуміло "зраждень". Що це?
З повагою,
Інгвар
Ингвар Олафсон 20.04.2007 09:11 Заявить о нарушении
З незмінною повагою,
Інгвар
:-)
Ингвар Олафсон 20.04.2007 21:05 Заявить о нарушении
Татьяна Гонченко 22.04.2007 19:29 Заявить о нарушении