Нарештi
Лякаюсь темряву у цукотінні.
Її примарене ведіння,
Її чаруюча краса!
Де ж та співуча з небокраю?
Я може з нею заспіваю.Якщо побачу...
Звідусіль,тяжбою гіркотить свавілля,
А десь неподалік весілля!!!
Гуляє і живе той люд.
Хай буде з ними Берегиня!
Та й щасття лине звідусюд.
Свидетельство о публикации №107042001054