Не сумуй, що все...
Ти щасливий день в щоденник занотуй,
На ніч прочитати серцю дай...
А якщо він нещасливий – забувай!
Не чекай своєї долі, не чекай.
Ти від долі, від неволі утікай.
Не приборкуйся дешевим словом „так”...
Смак гіркий, але усе ж це смак.
Не забудь мене сьогодні, не забудь,
Хоч не можна вже нічого повернуть.
Мала дозвіл я прийти до тебе в сни,
Та в цю ніч без мене вже засни.
Вибачай мені сьогодні, вибачай,
На роздоллі своє щастя приручай.
Почуттям своїм бурхливим волю дай...
Відгадай мене сьогодні, відгадай.
Приручи мене сьогодні, приручи.
Кам’яного серця викинеш ключі,
Їдьмо в ніч!
Та гальм не натискай!
Відпускай мене назавжди!
Відпускай...
Свидетельство о публикации №107041802810