Не так...

Йдуть до мне НЕ ТІ гості,
А над ними НЕ ТИМ листом
Замітає НЕ ТА осінь
Заблукале НЕ ТЕ місто...
Я почую НЕ ТЕ слово –
Ти хотів НЕ ПРО ТЕ сказати.
А для мене „НЕ ТАК” – ново...
Хтось почне нас НЕ ТАМ шукати.
Ми живемо НЕ В ТОМУ місті.
А в очах НЕ ПРО ТЕ мрія.
Ходить осінь НЕ В ТІМ листі.
І, на жаль, вже НЕ В ТЕ вірить.

Йдуть до мене НЕ ТІ гості.
Я змогла НЕ ТАКОЮ бути.
Щось НЕ ТАК я сказала просто.
Ти хотів щось НЕ ТЕ чути...


Рецензии