Сьогодн я стала ншою...

Сьогодні я стала іншою.
Ти зорі приніс сумні.
Сьогодні мирюся з тишею,
Що ти залишив мені.
Зелені мрійливі очі
Прилинуть до мене в сні,
Я знов все забути схочу,
Востаннє приснись мені.
Вже серце покрилось ранами,
Пульсую по тілу кров –
Здається, занадто рано ми
Назвали усе – „любов”...
Ще прийдуть хвилини грішнії
Над попелом самоти...
Я стала сьогодні іншою,
А може, змінився ти?..


Рецензии