проба пера

Коханий, милий, любий друже!
Тобі пишу цей дивний вірш.
Думки твої мені вже не байдужі
Їх розуміти я хочу найбільш!

Твоїх очей блискучих позив…
Від нього опиняюсь в казці я
А в серці розквітають рози
Й летить тобі назустріч вся моя душа…

Я бачу все в рожевім світлі,
Милуюсь посмішкой твоєю.
Всі наші зустрічі з тобою незабутні
Я спогади про них лелею…


Рецензии