Вясна iдзе, iдзе вясна...
________________________
Вясна ідзе, ідзе вясна,
I сонцам азарае шлях,
Быць можа, цудная яна,
Бо сэрца б'ецца у грудзях...
Мне вельмі гэты цуд прыемны,
Калі ні толькі у мяне,
А другіх настрой нядрэнны,
Бо свеціць сонца у сіняве...
Калі паветра ты глыток,
З вялікай радасцю дыхнеш,
I ты паведаеш, браток,
Як быццам, па раі ідзеш...
У кветках усё, усё ажывае,
I мертвечы німа нідзе,
Бо, мусіць, сонца прыпякае,
А усё чаго? Вясна ідзе...
Свидетельство о публикации №107041601159
Так трымай і надалей!
Поспехаў і натхнення табе!
Ангелина Добровольская 05.06.2007 02:51 Заявить о нарушении
Зараз нават не шкадую!!
Вельмі прыемна сустрэць радзімую душу!!
С павагай...
Дэн Амурский 05.06.2007 10:51 Заявить о нарушении