Солнце в окошко

 ***

 1
Ллється сонце у віконце
 з ранку рано цілий день!
Юність, весни!
Жити хочеш,
 бо це радість, що живеш!
 2
Бо вирує по сердечку щастя,
і тому що там палають зорі
 там тепло, там ніжність, ласка,
почуття нестримність в слові!
 3
Обігнати блискавичність думки
 неможливо скрежетом пера,
що щирішая твоя за інші,
знаєш те, що вічная лише вона.

 4
Вогонь любові гріє сонце.
Вік любов – віршів сюжет.
Отже ми з вами, панове,
вік у світі цим живем!!!


Рецензии