Косцiк i хвосцiк

- Коцік-коцік, дзе твой хвосцік? –
Запытаў у сябра Косцік.


У адказ муркоча кот:
- Лез я ранкам цераз плот,
Хвастом зачапіўся –
Ён і адваліўся.


- Ах, мой бедны коцік!
Мне шкада твой хвосцік!..


Косцік з мамай мудравалі,
Коцю хвосцік змайстравалі -
І цяпер шторанку
Ходзіць кот праз брамку.


Рецензии