Калi не стане цеплынi...

* * *

Калі не стане цеплыні –
Не сонечнай, а чалавечай –
Жыву надзеяй на сустрэчу,
Калі не стане цеплыні.

Малюся ля аціхлых свечак.
Душа згарае ў іх агнi
Калі не стане цеплыні –
Не сонечнай, а чалавечай.


Рецензии
Теплоты нам всем не хватает... уже сейчас.
С теплом! Міхась!

Богданов Михаил Алексеевич   22.08.2009 12:12     Заявить о нарушении