В1дчуваю

Я відчуваю, просто відчуваю,
Без краплі прикрості і гіркоти,
Що частку серця тихо залишаю
На обрії далекої мети.
Вона далеко, а здається близько,
Що можна доторкнутися рукою.
Вона високо, а здається низько,
Без тебе я, але з тобою.
Не можу твої кроки зрозуміти -
Чи ти біжиш назустріч, чи втікаєш.
Тому не знаю, що мені робити....
Ти, мабуть, того й сам не знаєш...


Рецензии