HaMischak - Hebrew

жд ощзч щоощйк мщзч бтцое
деа тъйч лое агн езеед.
деа чгйод цетг еъойг тое
дзешбп, дййаещ, дъчеед.

дощзч ма фщеи. ма рлйш аъ лммйе
вн ан ршцд ермог.
айп агн щйгт мтоег отмйе
ещзчп бе деа лм азг.

щзчрйн-зйймйн щмфй длммйн
рмзойн, озшфйн аъ рфщн.
ак жде ощзч мма орцзйн
еъойг аъд ращн.

лоебп, йщ щмен, щайрре змен,
щйбеа ейщшеш бтемн.
ак оъй деа йвйт? озш? ае дйен?
ма йегтйн. ещеъчйн лемн.

евн айщ щйещб бсмеп ббйъе
ежд щбирч йещб
бощзч йщ ме аъ ъфчйге
вн ан лк айрре зещб.

од арзре? лмйн. длмйн ощърйн,
дощзч ощрд шч щое.
ъжлше- дощзч лбш амфй щрйн
оощйк мщзч бтцое.

11.11.2006.

*Turn the language to Hebrew, if you unable to read the text.
*произведение открывается через : View - Encoding - Hebrew ( Windows )

И для О.Н. и всех,у кого не отоброжается иврит:

Амисхак (Игра)

Зэ мисхак шэмамших лесахэк бэацмо
У атик, кмо Адам ваХава
У кадима цоэд, вэтамид ито
Ахурбан, айиуш, атиква.

Амисхак ло пашут. Ло накир эт клалав
Гам им нирцэ вэнильмад.
Эйн иш шэяда лаамод мэалав
Весахкан бо у коль эхад.

Сахканим-хаялим шелефи аклалим
Нильхамим, мэхарфим эт нафшам.
Ах зэу мисхак лэло мэнацхим
Вэтамид ата нээшам.

Вэгам иш шэйошэв бэсалон бэбэйто
Вэзэ, шэбэтанк йошев,
Бамисхак йеш ло эт тафкидо,
Гам им ках эйнэно хошэв.

Ма анахну? Кэлим. Акэлим миштаним,
Амисхак мэшанэ рак шмо.
Тизкэру- амисхак квар альпэй шаним
Мамших лэсахэк бэацмо.


Рецензии