Гуморесочка про осв ту

Ніч і день робила мати
Поки син болтався,
Ось і школу закінчив
Остолоп удався.
Становитись час на ноги,
Треба десь учити,
Такий красень і міністра
Може замінити.
Мамо , яж нічо не знаю,
Синок промовляє
Але мати добре добре
За життя все знає.
Не турбуйся не лякайся
Таких пів країни,
Схоче хтось нас заплювати
Та не хвате слини.
Як би синку вчились умні
Все було інакше,
А то щось бере нас сумнів
Що буде тут краще.
Ось дивись які я гроші
Тобі назбирала,
З цього зробим тобі вище
Хай буде й за сало.
Ще багато що казала
На шлях направляла,
На биків щось показала
Більш не умовляла.
Мода вчитись , не для знань
А щоб не робити,
Ось і лізе уся рвань
Щоб у люди вийти.
Та ще хтось поглузував
За кляті діпломи,
Щоб народ на пять все знав
Оце так заломи.
Так чуєшь тепер скрізь
Що одні медалі,
Як нема грошей не лізь
В українське раллі.
Закінчив, діплом блистить
Хоче щось зробити,
Але в голові свистить
Кого за це бити.
Помогли , пішов на фірму,
Потім воював,
На майдані стару владу
Як зря обзивав.
Хтось помітив , показав,
Випита каністра,
Він на утро уже знав
Буде замміністра.
Прийде час і він міністр,
Будуть всі гордитись
Що пили з ним із каністр,
Могли разом битись.
Що не міг забити цвях
цього не згадають,
Що тече в країні дах
Це не замічають.


Рецензии
Гарний гумор про освіту за програмою "С..Ук-і, Гер..С-а!"

Лель Карпенко   02.11.2017 13:39     Заявить о нарушении
Шо маемо то маемо Владимир

Перун   04.11.2017 22:55   Заявить о нарушении