На вулицi дощ
На вулиці дощ.
В бокалах видніє дно.
І не її вина,
Що вона любить вино.
На вулиці дощ,
І дуже хочеться спати.
І це помилка твоя:
Ти її не вмієш кохати.
Приспів:
В кімнаті півтьма.
Накрий її пледом і погаси свічки.
І в магнітофон постав улюблені стрічки.
Хай твоє щастя поспить,
Їй же так рано вставати.
І не твоя вина, що так хочеться спати.
На вулиці дощ.
Ти вип’єш на кухні чай.
І блідою смужкою дим
Напише тобі «Прощавай».
А ти просидиш без сну
Усю до краплинки ніч.
Нажаль, не зосталось в душі
Колишніх яскравих свіч.
25.10.06
Свидетельство о публикации №107041200106
Якось невпевнено виглядає цей вірш...Рядки іноді занадто довгі - дихання не вистачає прочитати.
З повагою
Констянтин
Костя Сергеев 12.04.2007 23:08 Заявить о нарушении
З повагою
Юлия Тихомирова 13.04.2007 11:27 Заявить о нарушении