Блудний син
я блудний син що хоче повернуться,
я йшов колись від ханж і від святош,
а повертаюсь притчею для людства.
В далеку путь; у рідну сторону!
бо щастя більшого нема у цім житті
сказати батькові – прости мою вину!,
і руки цілувать його святі.
Свидетельство о публикации №107041100826
Наталья Евстигнеева 12.04.2015 15:45 Заявить о нарушении