Коханий

...На твойи посывили скрони
 Покладу я свойи долони,
 На грудях задыхнусь голивкою,
 Памьятаю тэбэ ще дивкою...

 Усмишка - як проминь сонэчка,
 Повэрнувся я до виконэчка..:
 Пэршу бачу я супэрэчку,
 Разом "стрыбнулы" потим "в грэчку"...

...Протикала у нижок ричэчка,
 Заховала нас тэпла ничэчка..,
 Ты згадала,и - зашарилася,
 Квитня ничэчка нэ прыснылася...

...Ця мрия,вона - як витрыла:
 Лэтыть,начэ проминь - бэз мэж,
 Розкынувшы рукы,як крыла -
 До свитла ранковых пожэж...
 26 квитня, 1997р.
 
 


Рецензии
Гарно!

Самый нежный язык среди славянских языков! А песни!
С теплом!

Марина Бойкова   14.05.2007 00:22     Заявить о нарушении