Стамiцца i заснуць, бы Гамлет...

* * *

To die; – to sleep; –
To sleep! perchance, to dream!
W. Shakespeare «Hamlet»


…Стаміцца і заснуць
бы Гамлет
пазбыцца і сябе і ўсіх
хай нечы смех кранае слых
хай поспех славаю спавіты
заснуць
ды бачыць сон…
значэння поўны робяцца ўсе знакі
ўсе знакі, што прырода падае
шчаслівы той, хто ў час іх пазнае
хто чуе звон
 праз сон…
праз шкло і кроў…
сніць зноў…


Рецензии