I will love you always!

I will love you always!
Does not matter if there's sun or rain
I will love you always!
Does not matter if it is joy or pain.

I will love you always
through the centuries
I will need you always
through thу years i live

I will love you always!
Yes. I'll do.
I will love you always.
Believe me it is true!


Рецензии