Ти знову сидиш бiля мене

Ти знову сидиш біля мене – спокійно.
Душу гріє приємний вогонь.
Мені біля тебе так тихо, так мило,
І серце б’ється з твоїм в унісон.
Я хочу, щоб разом були ми постійно,
Щоб ніжність дарили друг другу завжди.
Могли говорити про все ми спокійно,
І тихо, і мирно щоб не стряслось.


Рецензии