Вершы з новага зборнiка. Пацеркi

ПАЦЕРКІ

+

Восень
запаліла дрэвы
прад лікам Сонца

+

Птаха ў далонях трымаю.
Божа,
памілуй нас.

+

Ранкам
з чарнільнага снегу
выплываюць літары

+

Чуеш:
спынілася сэрца хаты –
гадзіннік?

+

Як малака ў гладыш
святла наліваю:
пі!

+

Па белай руцэ
чорная вена
дрэва


Рецензии