Почуття

Моє серце болить і клекоче
Без тебе ніч така нудна
Тебе знайти я дуже хочу
Не знаю де - тому сумна.
Я вдивляюсь в усіх перехожих
Моє серце тебе тільки зве
Та не має на тебе і схожих
Ось зустріла – а це знову не ти
Ти наснився мені серед ночі
Але ніч вже пройшла
Не забути мені твої очі
Які я зустріла одна
Ні чекати я не стомилась
Не здаюся надіюсь і жду
Своє серце тобі віддаю
Для тебе місце там залишилось
До безтями тебе я кохаю
Доля нас мусить звести
Я тебе ще зустріну я знаю
Може сьогодні чи завтра
Ти ж знаєш колись.


Рецензии