я тут. поклич мене
Звідки взялася я, коли я себе не замовляла,
Я тут,
Поклич мене,
Я десь тут,
Знайди.
Мене не бачать люди,
Мене не чують птахи,
За мною більше не слідкують нелюди,
Мене більше не кличуть вітри.
але я є,
ось тут,
сховай мене.
Мені не треба світла,
Мені не треба хмар,
Мені лиш треба мільйон води,
Яка заполонить мій храм.
У ньому не буде меблів,
У ньому не буде рам,
У ньому буду лиш я,
Та мій океан.
Таким чином ми будемо вічні,
І ми будемо на самоті,
Ми будемо завжди разом,
В єдиному почутті.
Я тут,
Ти тут.
І ми у схованці.
У власно створеній воді
Відчуваєш?
Свидетельство о публикации №107040602719