Нi я не хочу

Ні я не хочу з тобою прощатись
Я хочу бути з тобою завжди.
Я хочу ласкам твоїм віддаватись
І в сон з тобою разом іти
Ні я не хочу з тобою прощатись
Я хочу бути поряд завжди
Я хочу руки твої відчувати
На тілі своїм запашнім.
Ні я не хочу з тобою прощатись
Я хочу в очі дивитись твої
Я хочу губи твої цілувати
Цілунком повним кохання і доброти.
Ні я не хочу з тобою прощатись
Я хочу бути з тобою завжди
Я хочу ласкам твоїм віддаватись
І в сон з тобою разом іти.


Рецензии
Просто супер
Мені,чесно кажучи дуже сподобалось:)
А ти звідки?

Сестра Мураками   05.04.2007 17:59     Заявить о нарушении