Пробач за те, що я сную
Що мусиш кривдити мене
Пробач за все, бо не жалкую…
Твій погляд знов мене жене
Пробач за те, що я був поряд
Що хтів тобі допомогти
Я кожен день ловив твій погляд –
"Мені залишитись? Піти?"
Пробач мені, бо я пробачив
А мав би мовчки відійти
Пробач за те, що я побачив
Якою можеш бути ти
Минув вже рік, але думками
Я знов в минулому, сумний
Ти знов ховаєшся словами
Я роблю вигляд, що дурний.
Свидетельство о публикации №107040400236