Патрiотична

Сьогодні світить сонечко
І дме свіженький вітерець
Дивлюсь я у віконечко
Як скоче горобець.
На те як розквітає
І вишня й абрикос.
Чому ж на Україні
Не виросте кокос?
А як цвітуть каштани,
Пускаючи свічки!
Чому ж це не банани
Великі та смачні?
І верба золотиста
Розхитує гіллям
І сльози проливає
По весняним брунькам.
Нема нічого краще
За водну глибочінь.
А ще люблю дивитись
В небесну височінь.
Люблю я Батьківщину
За те, що вона є.
ЇЇ озера сині,
Де риба плаває.
Зелені діброви
Ліси, луги, поля
І навіть небо синє
Люблю так просто я.


Рецензии