ххх До дому

ххх
До дому дiйшов, тай гикнув,
Гикнув, аж ворони сполохнулись,
Ворони - птахи чорнокрилi,
У них такi червонi серця.

Любовi немае - бо вбилась,
З тополi упала, тай вбилась,
Залишилися чернi ворони,
Що мають червонi серця.

22.8.1983 г.


Рецензии