Б льшого вимагай
Багато посмішок і гніву.
Багато є прямих й кривих доріг.
Багато напрямків:і праві,й ліві.
Таке воно:буває й добрим,й злим,
Буває і страшним,і ліпшим,
Буває і поганим,й класним.
У нас з тобою-це,а в нього-інше.
Не знаю я чому,не знаєш й ти,
Чому воно таке?Чому не інше?
Життя бере від нас усе,що є.
Тож вимагай і ти від нього більше.
Свидетельство о публикации №107032802258