Evening mystery

Evening… Silence… Fairytale…
I can’t sleep today and sail.
Sail through deep-deep darkness,
Can see nothing, alas.
Stars are shining, and the moon
Will send me sweet dreams so soon…
11.02.2006 г.


Рецензии