Мiй рок-н-рол

Світ наш – різнокольоровий
Повен музики, пісень
Від Поплавського, попсових,
Та ще репова мігрень,
 Не життя, цілодобовий
 І повсюдний м’юзік-хол,
 Але я пою без втоми
 Щирий любий рок-н-рол.
 
В інститут усі ходили,
І псували собі кров,
А в суботу і неділю
Танцювали рок-н-рол,
 І на кожній дискотеці
 Здіймавсь галас, крики, свист,
 Коли ставили діджеї
 Пісні Преслі або “Бітлз”.

От, зустрів мене хлопчина,
Бубонів щось про любов,
“Ні” – йому я говорила –
“Покохай мій рок-н-рол!”
 Він – багатий почуттями,
 Популярний як футбол,
 Всіх доводить до нестями,
 Як забитий німцям гол!

Без обмежень стану, віку,
Кому “за”, а може “до”
Викидайте свої ліки
І танцюйте рок-н-рол.
 Свята, входини, весілля,
 Під баян, магнітофон,
 Всі танцюють наче діти
 Енергійний рок-н-рол!

Всі проблеми забуваю
І світлішає мій дім,
Коли музика заграє
Рок-н-рольний жвавий ритм.
 Дивосвіт імпровізацій,
 Як вино хвилює кров,
 Нас єднає диво танець
 Життєдайний рок-н-рол!


Рецензии