Запрошення на весiлля

Запрошення на весілля

Продав гуси!
Продав кури!
Бо хочу женитись!..
Хто бажає танцювати,
прошу не баритись.
Беріть миску!
Беріть ложку,
ще й велику чарку!
Несіть мені молодому
все на господарку.
Хай Вам буде вітер в плечі –
радощів свавілля.
У суботу, як годиться,
роблю я весілля.


Рецензии