Рiздвяне сяйво

Різдвяне сяйво

Зорі сяють, наче в короні
діаманти. Запавши в тему.
Променить на небесній скроні
провісна зоря Вифлеєму,
як надія. І ангел над нами
тихим співом своїм розлився.
Заспіваймо ж колядку з вами
для слави Христа, що родився
на Вкраїні у кожній хаті –
всім на радість і всім на щастя.
На Вкраїні у кожній хаті
дай нам Боже радості й щастя!
Вбережи нас від долі злої
Хай простелиться сяйво винове.
Хай живемо в любові й спокої,
віншувавши Різдво Христове.


Рецензии