Замiсть привiтання

Замість привітання

Ввійду в цей дім і сяду обіч столу,
жадаючи хоч крихту доброти.
Нехай зірки летять собі до долу...
Перехрести мене мій краю, охрести!

Бо хочу знов родитися під сонцем,
не москалем, не жидом –
 на віки
зостанусь чорнобривим українцем,
щоб ворогам рубати язики!


Рецензии