Вiтання до Дня народження

Вітання до Дня народження


За твоє здоров’я! За хорошу вдачу!
Підійму цю чарку, але ще зазначу:

Хай тобі живеться солодко і тихо,
хай тебе минають заздрощі і лихо...

Щоб не перестала вірити й кохати!
А по цім, дозволь,
 хоч раз поцілувати.


Рецензии