Modus vivendi

Погляди згустками терпкості падали
в наші потовчені бурями лиця.
Може то й краще, бо хмари заплакали,
наче згадавши забивне бажання
першої ластівки: крізь не сприймання
вийти за простір картин живописця,
щоб розірвавши тенета мовчання
стати причиною для хвилювання.


Рецензии