Солов iна нiч

Солов’їна ніч

Проводячи цю ніч в твоєму ліжку
я не завершив список тих, хто вмів
принадити тебе, неначе кішку
банальним пережовуванням слів
в свої обійми. Ніч текла навколо,
як львівське пиво в келих голови
і я хмелів від неї, і від соло
якогось солов'я, що у вдови
покійного міністра поселився
у верболозі. Я б їй заспівав,
та ще й заграв! А потім би напився
і аж до ранку, як забитий спав...


Рецензии