Твоiми вiями не вiяна
Одна сплітала коло снів.
І світлом лиш жила, замріяна,
Хоча ти світла не просив.
Залишилась в твоїй негоді я.
Вібрацій сонця не знайшла.
Лишилася сумна мелодія,
І тлів недогарок життя...
Свидетельство о публикации №107031600996