не забывай, блин, любить!

I swear never
Give up
I swear to
Never let down
Those who I love
Never act contrecoeur
Jamais oublier l’amour
Toujours
Keep heart warm
And cold mind
I swear never
Give my friend up
I swear to love


Рецензии