Яны!!!
Хто яе захавау на мяжы,
За вакном, пад узмрочнай темрай,
Чакае хлопец яе!
Ён пазярае, праз шыбу яе,
Яе напрамки, супраць яго,
А ён шукае, праз пакуты яе,
Яны николи не знойдуть сябе!
Ён той, хто нясе свій крыж,
Ён не супрать таго, каб шукать,
Пакуты усе праз яе,
Яна не разумнай жыла!!!
Свидетельство о публикации №107031202355