Филепристик

Трипензикан даулокус
Карамокус парадан
Филепристик заморокус
Харус, борус, трипадан
Мунишава замалявус -
Филепрокус, купишам.
Путашонус, пул-тагавус
Харус, борус, увначам.
Маламару хыркбазана -
Филепрокус, шмыркуляр.
Капичама, кир пургана,
Харус, борус, формуляр.


Рецензии