Ежену... укр

***
Мій сон солодкий, мої мрії,
Мої нестримні почуття.
Я думаю про Вас, Ежене,
І бути з Вами хочу я...

Я хочу ніжний, тихий голос
І посмішку, що на вустах,
В очах прихованне бажання
І Ваші руки на плечах...

А потім пяною від щастя
В обіймах Ваших до зорі,
Пізнати «Румбу», «Джайф» і «Танго» -
Найкращі миті у житті...


Рецензии